Консултация за строителни материали с търговците от Строителна борса „Партньори”


Ние предлагаме професионална консултация по Вашия проект – строеж на сграда, къща, апартамент или просто ремонт на Вашия дом.

За Вашия проект Вие ще получите професионална консултация от нас за най-подходящите строителни материали, за необходимите количества на строителните материали, за конкретни професионални и съвременни решения относно проекта Ви, както и нашата ангажираност да реализираме напълно строителство или ремонта на Вашия проект.

 

Когато нямате план, ние можем да Ви помогнем в изготвянето му. Когато се колебаете какви строителни материали да използвате или не знаете какво е необходимото им количество, добре обучените и опитни наши специалисти ще Ви помогнат при избора им, ще отговорят на всички Ваши въпроси, ще изготвят план на проекта Ви или ще Ви дадат конкретни професионални решения. Ако искате да получите качествени строителни материали на най-добрите цени, строителни услуги с високо качество, както и гаранция при извършването им, се обърнете към нас.


За да реализираме заедно Вашия проект, моля попълнете посочената по – долу Заявка :

Всички полета са задължителни


Относно :
Име/фирма :
ЕИК (Булстат) :
E-mail :
Телефон за връзка :
Лице за контакт :
Описание (Опишете Вашия проект, от какво се нуждаете, както и желанието си да бъде и кога да бъде посетен обекта от наш специалист) :
Прикачване на небходим документ (план) :