Мострени покриви


Заповядайте в складовата ни база и вижте на живо как стоят различните модели керемиди върху покрива.

На нашите три мострени покрива ще видите модели керемиди на две от водещите марки – Керемиди Брамак (Bramac) и Керемиди Тондах  (Tondach).

 

Покрив Брамак

Мострен покрив с керемиди Бибер Мострен покрив с керемиди Тондах
Къде се намираме

Ще ни намерите на адрес: София, кв. Враждебна, бул. Ботевградско шосе № 296, (до спирката Махала Батареята, автобуси: 117, 118, 119, 12, 14, 90)

На място ще получите и професионална консултация за въпросите, които ви вълнуват и чиито отговор не сте намерили в нашия сайт. Нашите консултанти ще ви помогнат при избора на модел, който да отговаря на вашите нужди.


 Керемиди Брамак

 

Гаранция на керемиди Брамак

 

Брамак предоставя 30 години неограничена писмена гаранция за материала и студоустойчивостта на всички керемиди и 15 години допълнителна застраховка на покривната система. Допълнителната застраховка покрива рискове от пожар, природни бедствия, включително буря, градушка, проливен дъжд, тежест при натрупване на сняг, падащи дървета и клони, други външни обекти, вследствие буря или градушка. Условието, за да бъде дадена тази застраховка е за покрива да са използвани само керемиди и принадлежности на Брамак на стойност минимум 1500 лв.

Керемидите Брамак са отличени за високото си качество с много награди, отговарят на норма БДС EN490/491 и носят знака СЕ. От 1999 година притежават знак за цялостно природосъобразно и екологично качество.

Керемида Атика Антик

 

Керемида Атика Антик

 

Чрез средиземноморската форма тази керемида придава традиционна визия и естествен чар на покрива.

Тя носи в себе си вдъхновението на старите майстори. Чрез Атика Антик вашия дом ще придобие изключителната естетика на ренесансовата архитектура. Тя е за тези, които търсят отличителност и ценят красотата.

 

 

Керемида Класик ПротекторКласик Протектор

 

Стилният Модел Ви защитава от повече неща, отколкото можете да видите:
- повишена защита от замръзване повърхността на покрива;
- повишена защита от всякакви атмосферни влияния;
- повишена защита от обвазуване на мухъл и плесени;
- дълготрайна защита на цвета;
- по-голяма защита срещу екстрамни климатични условия;

 

 

 

Класик Про

 

Стилният Модел Класик Про е най-предпочитаният модел керемида в България. Повърхността BRAMAC PRO ®, осигурява по-еднородна повърхност, по-дълготрайна защита на цвета, по-добра защита от климатични условия. Друго основно предимство на керемидите Класик Про е тяхната универсална приложимост както за ново строителство, така и за саниране на сгради.

Керемида Класик Про Керемида Класик Про

 

Керемида Дунав Про

 

 Със своята живописна линия е елегантен завършек за всеки дом. Двойната повърхност BRAMAC PRO ®,  осигурява по-еднородна повърхност, по-добра защита от климатични условия и по-дълготрайна защита на цвета.

Керемида Дунав Про Керемида Дунав Про

 

 

Керемида Атика Протектор

Керемида Атика Протектор

 

 

със запазената средиземноморска форма, гладка повърхност, традиционният цвят – всичко това придава неповторима сила на нейното излъчване. Освен за изграждане на нови сгради, Атика Протектор е добро решение и при ремонт на съществуващи постройки. Паметници на културата и исторически обекти вече могат да се реставрират и адаптират съобразно изискванията за постигане на максимална автентичност.

 

 

Керемиди Тондах

 

Гаранция на керемиди Тондах

 

Покривите ТОНДАХ ® със своята дълготрайност и издръжливост повече от сто години заемат водеща позиция сред покривните системи.

От първостепенно значение е, че покривите ТОНДАХ ® в дългосрочна перспектива излизат по-изгодно, защото саниране на покрива би се наложило едва след 100 години: ТОНДАХ ® дава гаранция за всеки свой продукт от 33 години. Изискването е цялостната покривна система да е изградена с керемиди и аксесоари Тондах.

За период от 33 години, считано от деня на покупката Вашите керемиди ще бъдат подменени безплатно като за това следва  да бъде установено, че качествата им не отговарят на ЕС стандарт 1304.

 

Керемиди Бибер

Моделът Бибер

 

Това е традиционната австрийска керемида – заоблена нефалцувана, екструдирана. Върху мострения покрив могат да бъдат видяни основната керемида Бибер в различните цветове, подходящите капаци и снегозадържащи куки, вентилираща керемида Бибер, керемида за стряха, отдушник и керемида Тондах Бибер 3/4. Тази керемиди се предлага в следните цветове: естествен, червен, меден, меднокафяв, тъмнокафяв, антик, черен, сив, тъмно зелен, гранит, пясъчен антик, сребро, бронз, платина.

 

Керемида Македо


Тондах Македо

 

Тази керемида с приплъзване има две вертикални вдлъбнатини в средната част, което и придава живописна покривна структура. Пресована керемида с двустранни дълбоки хоризонтални и странични фалцове. Така се постига сигурно и здраво напасване. Покривното решение е конструирано така, че тази керемида може да се приплъзва вертикално до 6 см. Керемиди Македо се предлагат в следните цветове: естествен, червен, кафяв, зелен.

 

 

 

 

Керемида Танго плюс

Керемида Танго плюс

 

Пресована керемида с двойни, дълбоки фалцове, което спомага за по-добро покриване. Танго+ е с два вертикални улея в средата, което придава живописна структура на покритата повърхност. Керемида Танго плюс с приплъзване се предлага в следните цветове: естествен, червен, меднокафяв, антик, черен.

 

 

 

Керемиди РумбаКеремида Румба

 

Елегантният профил на керемиди Румба с приплъзване придава на покривния ландшафт ярък темперамент. Предлага се в следните цветове: естествен, антик, червен и меднокафяв, черен и пясъчен антик.

 

 

 

 

 

Керемида Туист

Керемида Туист

Керемида с приплъзване - идеална комбинация от хармония и практичност. Динамичното конструктивно изпълнение прави покрива уникален. Предлага се в следните цветове: естествен, червен, меднокафяв, антик и черен.

 


 

 

Керемида Винеам

Тондах Винеам

 

Този модел керемида с приплъзване има широка и равна горна покривна структура с покривно удебеляване. Това прави керемидата изключително компактна. Винеам е пресована керемида с двустранни дълбоки хоризонтални и странични фалцове, по този начин се постига сигурно и здраво напасване. Покривното решение е конструирано така, че тази керемида може да се приплъзва вертикално до 6 см. Предлага се в следните цветове: естествен, червен, кафяв, зелен.

 

Керемида Болеро

Керемиди Болеро

 

придават хомогенност и компактност на покривната повърхност. Чрез приплъзването конструктивното изпълнение на този модел дава възможност за използване на съществуващите разстояния на покривните летви. Предлага се в следните цветове: естествен, антик, червен, меднокафяв и черен.